Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oresi - špatné kuchyně s velkou reklamou

Od: perla2* odpovědí: 10 změna:

Všechny varuji před koupí popř. složení zálohy u kuchyní Oresi.Mám tři děti, stěhuji se do vysněného domu a zadělala jsem si časově na problémy s Oresi. Žaloba , obchodní inspekce a nevěřím koho to v této republice podporujeme - podvodníky . Bohužel jsem se zareagovala na to co je levné. Podporujme české řemeslníky a platiče daní .Cokoliv nyní začnu dělat udělám si čas a zadám si na netu recenze.Vše co je o nich zde psané je bohužel čistá pravda! Jak stejný scénář a profitují tak dlouho na naší důvěřivosti.Tak se obrňme nenechme vydělávat darebáky!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka35*
hodnocení

0x

Dobrý den,já mám kuchyn od Oresi už dva roky a mužu říc že jsem zatím spokojenej,neměl jsem s Oresi žádné problémy a kuchyn zatím slouží tak jak má.(vše drží).

alf*
hodnocení

0x

no dobrá, popsáno pár řádků a přínos ostatním nebo dotaz? Tohle je plácnutí o ničem, registrace nula dnů stará, zlomyslnost konkurence? Takové varování mohu splodit na jakoukoliv firmu.

agila*

taky tu mám skoro nula dnů a založil jsem si tu diskuzi na tohle téma ... jen se divím že tu už není ... nějak divně to tu vedete!

výtka
Upozornění od sys maverick 06. 04. 2009 09:54:31

Řekl bych že o Oresi tu nikdo nestojí:

lupa.cz/...

administrator.pise.cz/... - úplně dole

perla2*
hodnocení

Odpovědi na kuchyně Oresi píšou stejní lidé - žřejmě zaměstnanci Oresi-a vždy jsou spokojeni- zřejmě s platem který berou.Špatné recenze od roku 2007 které tu jsou a další zákaznící je potvrzují mluví samy za sebe.Změňte své praktiky a podnikejte poctivě.Pak si chválu nebudete muset psát sami.

jirka35*

Tak to jseš pěkně vedle žadnej zaměstnanec Oresi nejsem a ani nebudu.Na recenze seru prostě jsem spokojenej z kuchyní.Věřím že někteří nejsou ,vždycky si každej něco najde at to dělá firma ta nebo ta.

ohlala

Tak to gratuluji, u nas se povedlo jejich elektrikari udelat vsechny zasuvky cirka o 8 cm nize nez mel zakresleno!

bohusek*
hodnocení

0x

Mám úplně stejný problém. Objednaly a zaplatily jsme si kuchyň Oresi a to již v květnu a montáž začala probíhat v srpnu ale s velkými problémy. Když přijely montéři tak neměly žádné elektrospotřebiče, pracovní desku ani dvířka ke skříňkám. Tvrdily že se vše dodá a samy se ozvou ale to je lež. Nikdo nezavolal a je velký problém se tam dovolat, pokud se to podaří tak slibují hory doly ale zase se nic neděje. Jestli mohu někomu poradit tak žádnou kuchyň od Oresi.

proboha

Jen neználek kupuje "nábytek" který je sešroubováný vruty!Dávám takové "kuchyni" životnost rok maximálně dva;))Myslím,že se zde naprostá většina zákazníků seznámí s leta letoucím ale stále platným pořekadlem na vlastní kůži:"laciné"(asi i toto je diskutabilní)dvakrát placené.

afroman001
hodnocení

0x

Jo jo Oresa ještě před 3 roky průměr dnes katastrofa!

Jedou jen na kvantitu, jako kuchyně Macek.

Příklad: Skříně pod dřez horní výztuhy vertikálně! Trouba moc vysoko vypadávající sokl. Klidně jsou schopni vám uříznout 1 cm obkladaček než aby zvedly spodek kuchyně. atd...

Raději si nechám udělat kuchyň u truhláře co je dělá 20 let a vímk že budu mluvit s někým kdo mě to udělá od A do Z.

dean*
hodnocení

0x

Chci varovat všechny lidi,kteří by chtěli udělat stejnou chybu jako já-chtít kuchyň oresi.vždy se najde nějaký stolař který vám ji udělá za ty samé peníze,protože v oresi vám započtou vše předražené-např. montáž.a o kvalitě kuchyně se ani nebavím.a můžu vám říct z vlastní zkušenosti,že jakmile jim dáte peníze,hodní,ochotní a milí pracovníci se změní na nepříjemné a sprosté lidi.ORESI UŽ NIKDY VÍÍÍC.A moc lituju že jsem neposlechla rady lidí se špatnýma zkušenostma a tvrdohlavě jsem to zkusila.vše špatné co se o nich dočtete,je pravda!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]