Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí odhad energetické náročnosti domu

Od: bubline odpovědí: 3 změna:

Skrze Zelenou úsporám chceme pořídit zplynovací kotel na dřevo. Byl tu "borec" a za odhad energické náročnosti domku 3+1 (byt cca 90m celopodsklepený) chce 10.000kč. Není to moc? Nebyl sympatický, tak jsem se raději chtěla zeptat, zda jde o běžnou cenu. Díky za odpověď!

Když vidím ty ceny za odhad a projekt, říkám si, jestli se na tu Zelenou nevybodnout. Ikdyž stát na odhad přispívá 5000kč-když nám dotaci nepřiklepnou, přijdem o dost tisíc,že...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ymuc9zysil
hodnocení

4x

Dopředu říkám, že nejlepší se na to vybodnout. (vlastní zkušenost)

au1
hodnocení

0x

nás to stálo 5000Kč, firma z Brna Komárova, domek 30km od Brna na jihovýchod, 3+1 140m čtverečních. 10 tisíc mi příde dost drahý

waffentrager
hodnocení

0x

dělám dotace a můj názor na to je, udělat si to "sám" a na nikoho se nevázat (tím myslím dotace).

Hodně štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]