Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malování ložnice

Od: ruzenka04* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den. Potřebujem vymalovat. A kupila jsem do ložnice červenej koberec a ted jakou barvu na stěny. Hodně jsem četla že je klasika modrá. Do modré se mě nechce je to studená barva. Rodina maji většinou bilé stěny já bych chtěla barvu. Ted máme žlutou. To by chtělo vidět. Aby jsme neplácli barvu a zjistili že se nám nelíbí.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sonyboj*
hodnocení

2x

Tuhle otázku jsem řešil tak, že jsem si nafotil pokoj, který jsem chtěl malovat a vybavit novým kobercem a v grafickém programu na počítači jsme s manželkou zkoušeli vsadit barvy, o kterých jsme si mysleli, že by se tam hodily. Myslím, že pro nástin barev je to dostačujíci ;)

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji. No to je bezva nápad. Můžete prosím napsat jak se program jmenuje abych si ho mohla do PC stáhnout? Dokonce už nám přivezli i koberec. A Protože maji koberce všude dost drahý koupili jsme ho přes internet.A jak už to bývá fotky skresluji a nakonec má koberec tmavší barvu než byla fotka což je super. Máme 2 děti tak na něm nebude vidět tolik špina.

sonyboj*

Já používám Photoshop, ale jde to v každém grafickém programu

hodnocení

1x

jedna stěna světlejší kávová, ostatní bílé

lidus*
hodnocení

1x

Já bych zavrhla už i ten červený koberec, barvu bych zvolila světlou (žlutou, zelenou, oranžovou, lila),do tmavých bych v ložnici nešla. Mám v kuchyni kalendář-květen je tmavě fialový s květinou a kobrou, sice hezké ale působilo to depresivně a tak máme červen-světle oranžová s barevným motýlem a při pohledu je den zářivější. Já i povlečení nemám ráda tmavé ale vy si vymalujte tak, jak je pro vás příjemné.

au1
hodnocení

0x

my máme 3 stěny nabílo, a jednu sytou tmavě hnědou, je to perfektní :) modrou bych si dal možná do koupelny, ale určitě ne do ložnice

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji. Zajimavé.

hodnocení

0x

Skříně a postele jsou jaké? Na skříni je zrcadlo?

ruzenka04*
hodnocení

Postel je tmavomodrá a skříň sětla bez zrcadel.

mirex*
hodnocení

0x

Myslím, že vaše na vaši otázku nejde odpovědět. Co bytost, to jiný názor. Uvidíte...

buss
hodnocení

0x

Nečtěte, dejte si co se vám! líbí, v čem budete spokojená.

hodnocení

0x

Záleží na rozměrech místnosti,na osvětlení...Pokud je místnost větší,dala bych jednu stěnu červenou-stejně s kobercem a další barvy béžové-béžová se k červené jednoznačně hodí.Pokud je menší,tak bych od té červené upustila.

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji. pokoj má 12m čtverečnich. Je to obyvák.Ktrý se ruší. Jedna stěna zůstane bilá manžel na ni promítá projektorem. Jinak ta béžová neni špatný nápad červenou ne.

kikaika

a co raději tapetu? my máme v ložnici bílou vliesovou tapetu se stříbrnošedými květy z Hornbachu (jsou to jen obrysy těch květů) a vypadá to moc dobře! Decentně a přitom luxusně. A hodilo by se to i k tomu červenému koberci;)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Růženko, dojděte si do prodejny s barvami a projděte si katalogy-vzorníky barev. Myslím si, že to může docela pomoct v nějakém rozhodnutí.

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji. To mě nenapdlo. Mi jsme sami ještě nemalovali.A ještě se poradím snimi. Hezký den

humbucker*

Ahoj. Já jsem maloval předloni bráchovi celý byt a taky se nemohl pořád rozhodnout který odstíny a barvy zvolit. Nakonec se rozhodl pro jednoduché řešení. Bílá je dobrá. Měl jsem to aspoň jednodušší.

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji. A je to taky řešení. U nás to nakonec taky tak dopaddne. A nebudu muset řešit aby se malba hodila ke koberci k posteli a nábytku. Dětský pokoj taky a tak dál a bude celej barák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]