Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Dělal sem si sám SDK podhled na , jen sem si nic nepřečetl o tom, jak se to má pořádně dělat, tak sem dal na to co mi kdo poradil, našruboval sem desky, nalepil tam jakousi samolepící pásku na spáry a pak sem je přetmell, teď to brousím a nevím, jestli tu pásku mám odbrousit taky nebo ji tam nechat. protože jak brousím, tak páska zůstavá ve spoji a na SDK ne, mám tak udělanou celou místnost, cca 40m2 mám odbroušený asi po 4 hodinách asi 5metrů spoje. Nevím co s tím... Díky za každou radu.
Musíte nanést takovou vrstvu tmelu, aby po obroušení nebyla mřížková bandáž vůbec vidět.
doplněno 07.05.14 14:13:Hope, jistě že máš pravdu.
Milane, tazatel asi netuší o rozdílu "profi"hran a hran na 45°, bohužel asi "něco" nejdřív udělal a teď řeší...
Je to na delší vysvětlování, to oba víme...
Jen k Tvému příspěvku doplním - pásku neodbrušovat a pokud začne vylézat tak přetmelit znovu, doztracena...
Pro inspiraci, jinak doporucuji zakoupit knihu o sadrokartonu, kdyz jste samouk - Sadrokarton zvládneme sami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.