Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Materiál sedacího pytle

Od: lubosh* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chci se jen zeptat, jaké materiál - no asi spíš potah sedacího pytle doma máte? Máte zkušenost s nylonem? Příjde mi to takové...jak to říct, mám prostě pocit, že to nemůže dlouho vydržet oproti třeba kůži...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ale tahle "sedačka" nemá být na celý život. :-D

lubosh*
hodnocení

No ne na celý život, ale delší dobu by to vydržet mohlo, protože výplň se dá koupit nová, potřebuju tedy, aby obal vydržel..

majsterjoe*
hodnocení

0x

Naopak, nylon vydrzi docela dost. Nektere vaky jsou urceny i na zahradu a klidne i na vodu do bazenu. jedine co je na sedacim vaku problem je vypln, ale ta se da doplnit a nebo cela vymenit. At se dobre sedi.

lubosh*
hodnocení

Tak jak jsem psal předchvílí, tak právě o výměně výplní vím, ale dělá by obavy to, v čem to je...říkáš tedy, že ikdyž na mě nylon působí, že nic nevydrží, tak opak je pravdou, jo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]