Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje sprchová hadice do 100cm?

Od: moula* odpovědí: 7 změna:

Scháním na netu sprchovou hadici do 100cm. Chci ji dát manželce k umyvadlu na mytí hlavy. Nacházím jen hadice nejméně 150cm. Poraďte prosím !

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To mi řekněte jak jste hledal?

Zadám do Gůglu Sprchová hadice 1/... a vyjede mi 54 300 odkazů

Pokud chcete konkrétněji tak tady je jeden srovnávač cen

hodnocení

0x

Osobne bych ten 1/2 metr neresil, aspon to hned neurve.
Nebo zkus domeokoupelny.cz/... .

buss
hodnocení

0x

Zajímavé, já zase hledal delší..., už jste zkusil v obchodě ať vám ji objednají, nebo si ji našel na intu?

doplněno 06.05.14 11:20:

hm aj. no, poslední co odešla jsem zjistil, že místo nějaké hadičky je tam bužírka, která se o hranu trubičky předřela., dlouho to nevydrželo. Zkrátit se toto dá, ale pak se musí vlnovec přilepit. S hadičkou je to zalisované, nastrčit a nějak připevnit, zajistit, nebo udělat nové připojení, rády také praskají převlečné matice z jakésik hmoty, stačí klepnout. No je to spotřební zboží, jako kterékoliv jiné.

hm*
hodnocení

0x

Ty hadice jsou (vždy?, nebo jen obvykle?) umělohmotné (i když vypadají, jako kovové), takže je celkem snadné je doma zkrátit.

doplněno 07.05.14 19:15:

Pro lmgify: Před časem jsem naši hadici opravoval, protože napraskla. Přesně si to už nepamatuju, ale vím, že nic kovového na ní nebylo (i když tak vypadala), byl to jen takový "tvrdý igelit", přeříznul jsem ji obyčejným nožem, šlo to dostatečně rovně. Pak se jen nasunula na ... jak to nazvat, prostě takový tvrdý dutý vnitřek, co čouhal z té věci s rozprašovačem, přes to se našroubovala původní krytka a hadice byla jak nová, jen kratší. Ale zřejmě tedy někdo pořád dělá i hadice s kovem.

lmgify

Co jsem na to naposledy (pred mnoha lety) koukal, tak problem byl hezky ustrihnout/uriznout ten kovovy obal a pak jeste nejak hezky pripojit zpatky ten konektor (ne, hadicova spona nevypada hezky :) )

lidus*
hodnocení

0x

zbozi.cz/...

Existuje a i v Hobi marketu ji koupíte.

moula*
hodnocení

Děkuji všem, zejména pepr-ovi. Hledal jsem blbě, nezadal jsem ke sprchové hadici délku ! Moc jste mi všichni pomohli, nic krátit nebudu, koupím potřebnou délku !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]