Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám na svém pozemku u domu postavený hlavní uzávěr plynu (HUP), který dělal ještě původní majitel. Zde je pouze vyvedená zaslepená trubka bez hodin. V domě chci udělat kompletní plynoinstalaci přičemž teď zde pochopitelně žádná není. Už jsem se informoval, že nejdřív mám zajít na plynárny, kde mi udělají návrh smlouvy a pak si od někoho můžu nechat udělat projekt. Bohužel jsem zjistil, že vzhledem ke krátké otevírací době našeho zákaznického centra se tam nemám šanci dostat. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli se to nedá v této fázi ještě vyřídit přes internet. Už jsem se díval na stránky RWE distribuce, která to zaštiťuje v našem regionu, ale bohužel z toho nejsem moc chytrý. Nevím totiž o co mám zažádat. Je tam žádost o plynovou přípojku, o nové přípojní nového odběrného místa, o připojení k distribuční soustavě atd. ale já právě nevím, když už mám ten HUP o kterou z těch věcí v této fázi žádám. Rád bych tedy někoho, kdo do třeba teď dělal poprosil o radu. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.