Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zdejších zeptat jestli by nemohli poradit s mojim problémem. Převzal jsem si byt po kompletní rekonstrukci, kde probíhala i rekonstrukce elektroinstalací komplet vč zásuvek a drátů. Zásuvky fungovali bez problémů. Druhý den při nabíjení baterie do AKU šroubováku mě z ničeho nic přestala jít půlka zásuvek v pokoji. Zkusil jsem tedy vypnout a zapnout jistič na obývákové zásuvky a jedna začala fungovat, ale přestala jít zase ta která před tím fungovala. Čekám na elektrikáře, který přijede snad do zítra, ale moc se mi to nelíbí když jsem teď dal cca 40.000,- za novou elektřinu.
Ahoj. A hned, jak ti to reklamačně opraví, budeš tu elektriku hezky spotřebovávat a asi za rok si ji taky hezky zaplatíš. A už nebude moc záležet na tom, jestli je nová nebo stará. Až příjde pan mistr, tak se mu motej za zadkem, aby poutahoval nějaké ty spoje na cestě od jističe až k poslední zásuvce. Aby nemusel chodit 2x, nebo i vícekrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.