Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topení mi netopí, a když, tak jen horní půlka

Od: lunith* odpovědí: 8 změna:

Všechny zdravím, prosím o radu. Mám jednopatrový domeček, přičemž posledních pár týdnů jsem netopila. Když si teď chci zatopit, pořádně mi topí jen jeden radiátor, v koupelně půlka, v obýváku taky jen půlka. Podlahový registr- mrtvá ryba. Zkouším si s tím nějak poradit sama, ale začínám na to být už krátká, může mi, prosím, někdo poradit?

Děkuji všem za případné rady, Lucie

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

2x

Odvzdušnit

doplněno 04.05.14 16:27:

Naradiátoru je odvzdušňovací šroub

doplněno 04.05.14 16:29:

Koukněte třeba sem

hobby.idnes.cz/...

lunith*
hodnocení

Taky mě napadlo, jenže nevím, co povolit. Mám tu tři "trubky"

Pokud topí horní část radiátoru, pak není zavzdušněný.

lunith*
hodnocení

Tak teď jsem ultra zmatená, něco málo jsem to vyzkoušela odvzdušnit, a přijde mi, že je to lepší..

Při odvzdušňování z toho foukal vzduch?

doktpr365*

Ano,při odvzdušnění z odvzdušňovacího ventilu syčí vzduch-proto to je odvzdušňovák.

lunith*
hodnocení

Foukal, ale pak mi strašně rychle klesal bar. Mám to tedy postupně odvzdušnit a pak dopustit vodu? Pro mě je tohle španělská vesnice :D

lunith*
hodnocení

Děkuji za odkaz, je tam mnoho užitečných rad přesně pro mě :) Házím do oblíbených, děkuji! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]