Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potreboval bych poradit... Jaky mate prosím na toto názor? Potřebuji to domu na občasné vrtání do cihly/panelu a akušroubovak...
Dekuji
V této cenové relaci nehledejte žádný zázrak. Black&Decker bude mít asi plastový převody, takže na "domácí použití" jistě vyhoví, ale příklep nic moc. Na vrtání do betonu jedíně vrtací kladivo. Co se akunářadí týče, tak opět stejné. Já používám aku od Makity, ale ta cena je poněkud jinde. Vrtačka (šroubovák) za třináct tisíc.
Ale pokud se jedná o občasné použití, asi to postačí a navíc ta cena je tak nízká, že zahodit to můžete kdykoliv.
Tím nechci říct, že je to šmejd, ostatně podobný sroubovák mám taky, ale je to jen na slabě utažené šrouby a výdrž akumulátoru je velmi omezená. Ale za ty prachy, to jde.
Myslím si že na domácí občasné použití je to bohatě dostačující, já si pořídíl před dvěma lety Narex-metabo nářadí a musím říci že pro občasné použití do domácnosti mi to je docela zbytečné.
Tady je podobný šroubovák s rozsáhlým setem bitů za nižní cenu
Děkuji za informaci ohledně toho akusroubovaku... Nemůžu přijít na to, jaky je mezi tim mým a vašim rozdíl? kromě ceny...
Dekuji
doplněno 05.05.14 20:55:Myslite, ze tato akuvrtacka s příklepem nahradí standardní vrtacku do zásuvky?
Ne, vhodně zvolená síťová vrtačka vždy bude mít vyšší výkon i otáčky než aku. Ale při nepříliš vysokých nárocích, jako třeba v domácnosti, i ta aku vyhoví. Proto je to mnohem lepší volba než v tvém prvním příspěvku. Ale nedělej si velké iluze o příklepu, zvládne možná měkké či duté cihly, s betonem bude mít velké potíže.
Mno tak asi bude lepší ta standardní vrtačka do el. zásuvky... chci to mít i na delší dobu a nepotřebuju být mobilní... a nevíte někdo, jak je to s tím aku, resp. ten, co jsem vybral já a ten, co vybral tady pan kolega?
Myslím tím teď rozdíl mezi nimi... nemůžu se totiž pořád rozhodnout, co domů kopit...
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.