Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepeni polystyrenu

Od: datlik odpovědí: 8 změna:

Dobry podvecer, rad bych se zeptal, ohledne, fasady. Jde o ze man palubky a chtel bych zateplit tuto stenu. Myslel jsem ze bych nalepil polystyren primo na palubky(drevo) na PU penu. a prikotvit vruty. a pak uz klasika, sterka, perlinka, sterka, omitka.. Jde mi o to jestli to je mozne? diky moc za odpoved

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud jsou ty palubky zvenčí,nic tomu nebrání.Doporučil bych použít kontaktní můstek.Ten zlepší spojení dvou různorodých materiálů.

JABRAKA

datlik
hodnocení

Kontaktni mustek? Prosim upresnete :)

jabraka*

Třeba tady:

cemix.cz/...

JABRAKA

datlik
hodnocení

OK, takze neco jako penetrace. jinak moc diky, snad to bude drzet, jinak se jedna o balkon, z nehoz je zimni zahrada.

hodnocení

0x

Při epení na palubky bych kontaktní můstek vynechal a rovnou pěnou,tím spíše,že ještě budete kotvit vruty,předpokládám přes plastovou podložku místo PTH.

Ps druhá vrtsva stěrky není až tak nutná i když většina investorů to vyžaduje!

datlik
hodnocení

trochu jsem to nacrtl, pro predstavu.

Lepeni polystyrenu
datlik3
23.05.14 19:43
hodnocení

Dekuji

hodnocení

0x

Datlíku, udělejte pokus, přilepte desku EPS pěnou, bez kontaktního můstku a bez hmoždinek. Druhý den zkuste odtrhnout desku teham, nikoliv páčením. Jsem přesvědčen, pokud budete poracovat správně desku neutrhnete. Vruty sjou k ničemu, kontaktní můstek rovněž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lepení polystyrenu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]