Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam vetsi pokoj a chtel bych jej rozdelit, respektive oddelit postel od zbytku, napadlo me ze bych hodil garnyz a dal na ni provazkovou zaclonu, jenze nemuzu vrtat a rozperne garnyze ktere jsem nasel nejsou dlouhe 3,4m, coz je sirka pokoje, nake tipy jak vyresit tento problem?
Uvazoval sem jeste nad paravanem, ten je ale strasne predrazeny a nebo se nehodi do moderniho pokoje.
Diky za tipy
Jako policovou knihovnu, něco ve stylu NORNAS 3.990 kč ikea.com/... Kdybych měla čas, našla bych i jiné, mívají je v každém nábytku.
doplněno 03.05.14 14:57:Bez zad, aby byla průhledná, použitelná z obou stran.
Nebo si zástěnek udělat, koupit ze dvě OSB desky, pár střešních nebo jiných hranolků, šla by udělat i jednoduchá stěna osb hranolek osb, sešroubit, nemůžete-li chytit do zdi, pak hranolek napříč dolů (něco jako paraván) nebo přišroubit k podlaze lze-li, nebo chytit mezi podlahu a strop jde-li to, povrchová úprava, nátěr, tapeta, nebo nechat tak a jen nalakovat je už na vás.
Hodně se používá policový díl Expedit z Ikea, je v různých barvách: ikea.com/...
doplněno 03.05.14 15:14:Nápady s Expedit: google.com/...=_
To byl záměr dát odkaz na vyhledávání "vtípků"?
doplněno 03.05.14 17:38:Klikněte si ve své odpovědi na druhý odkaz, na ten, který jste doplnila v 15.14, a podívejte se, kam vede (mne vyhodil na stránku s obrázky Google - vtípky). Proto jsem to radši opravila a přidala další.
"ivzez", nerozumím, dala jsem odkaz na nápady s Expedit a taky se to zobrazuje. - pt
doplněno 03.05.14 17:42:"ivzez", zobrazuje mně to to samé, jako vám, opravdu, žádné vtípky, jen "nápady s expedit". - pt
Buď jsem se měla zeptat jinak (nemínila jsem to jako útok) nebo se neptat vůbec a jenom vložit opravený odkaz.
Myslím, že o záměr nešlo, že jste možná měla v prohlížeči otevřených několik panelů a omylem vložila odkaz z jiného panelu, než jste chtěla.
Míním tento odkaz, je vložen do Vaší odpovědi dnes - 4. 5. v 15.14: google.com/...
Ten vede na stránku v vtípky (viz obrázek), zatímco opravený odkaz vede na stránku "Nápady s Expedit". Jenom jsem to chtěla tazateli usnadnit ...
"ivzez", chápu o co Vám jde, ale mně se po rozkliknutí vážně nezobrazí vtípky, ale "Nápady s Expedit". Nevím, čím to je, ale děkuji Vám za snahu. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.