Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou podlahu

Od: manotek* odpovědí: 9 změna:

Dobry den

jakou podlahu mam zvolit, plovoucku nebo pvc? nemam noc penez

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, podlaha je kde? A z čeho je nyní? Zdravím!

doplněno 03.05.14 19:35:

manotek - pokud tam jsou nyní prkna ČSSR, tak přidejte sololitové desky ČSSR a na ně lino EU.

Jinak, prkna se dají i přebrousit, napustit nebo nalakovat a může to být lepší a hezčí, než umělá "plovoučka".

jabraka*
hodnocení

0x

Rozhodně PVC na podlahu přijde podstatně levněji,ale je nutné počítat s vyhlazením podkladu.

JABRAKA

pfpetr*

plovoučka z hobby marketu se dá koupit kolem 150kč , lino začíná někdo kolem 200 . čím levnější plovoučka tím lepší musí být podklad. Linu křivá podlaha nevadí ale všechno vám ukáže , každou dirku nebo spáry u dlaždic. pokud vám nevadí nějaký ten pohledový kaz tak určitě lino , je to o podkladě foto by nám dost napovědělo.

manotek*
hodnocení

my tam máme jen prkna, takoví ČSSR :D

jabraka*

Mám také velmi dobrou zkušenost se zátěžovými koberci.

JB

hodnocení

0x

podle mě PVC výjde o dost levněji.

pfpetr*
Dejte foto ale nejschůdnější varianta pro vad mě přijdou osb desky pero drážka a nalakovat do budoucna můžete pridat bud tu plovoucku nebo lino záleží na penězích. Pokud se ta podlaha houpe a nedejboze není pero drážka tak vám ta plovoucka nic nevydrží. Lino by taky asi nevypadalo moc dobre.

moula*
03.05.14 20:57
hodnocení

0x

Dlažbu !

jhiio
hodnocení

0x

Na podlahu dejte koberec a máte vystaráno a ještě podlahu tak zateplíte. Umělohmotná plovoučka je studený hnus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]