Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsem postavil smrkový kompostér 1x2x1m (obdélník).
V barvách mi prodavač doporučil vodou ředitelnou barvu, která je životnímu prostředí neškodná - SOKRATES 0530 (zelený).
Kompostér jsem natřel, ale mám trochu obavu, jestli se barva časem nesmyje (je přece jen vodou ředitelná). Napadlo mě, že bych barvu ještě dodatečně přetřel nějakým bezbarvým vodou ředitelným lakem, co vy na to?
* Podmínka je, že musí být něškodný živ. prostředí (kompostér je na hranici pozemku souseda a nerad bych, aby mu případně nějaké škodliviny prosakovaly do půdy.
Dobrý den, žádná barva není věčná a soused by žádné zamoření půdy stejně nepoznal.
Ale, budiž, když ekologie, tak proč ne. Jenom nerozumím Vaši obavě, že se vodou ředitelná barva smyje, ale nemáte stejnou obavu, že se smyje vodou ředitelný lak. Už bych to nechal být a jednou za čas to zase natřete. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.