Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tato pergola dobrá - dostačující?

Od: kawasakin odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Je tato pergola dobrá - dostačující? Tím myslím v porovnání cena vs. rozměry?

Jsou hranoly dostatečně silné, aby při zastřešení a v zimě v nížnině při občasném zatížení sněhem tuto tíhu unesly?

Děkuji.

aukro.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Ja myslim, ze je to slabe. Zalezi ale na krytine, co na to chcete.
Osobne bych dal stojky aspon 10x10, nahore tramky 5x10 (moznaa I 15) po 50cm od sebe. A cele to zakryl polykarbonatem. Ale cen bude tak 2x vyssi nez uvadena na aukru. Nemate snazsi si to nechat udelat od mistniho stolare?
zajixxx*

Za 4000Kč těch pár trámků? ... Jaj. tam jsou ještě dodělky, za násobně vyšší cenu... Nechte na to na stoláři... avšak cena bude někde jinde.

U této poregoly chybí "zábradlí", střecha, podlaha, patky vám zabetonuje kdo? ... atd... hafec práce, ale když se podaří tak je to šupa, a po měsíci zjistíte, že se vám tam stejně nebude chtít sedět...

joudic*

mam pristresek pro slepice 2,5 x 5m cele z tramku 5x5 dokonce tech lepenych za 70Kc kus :) ani se to nehne ikdyz se na to povesim :)

kawasakin
hodnocení

Přemýšlel jsem o nějakých lehkých bitumenových deskách nebo kanadský šindel...

U tluhláře, když jsem zadal stejnou poptávku, jako je toto na aukru, mi to vyčíslil na 16 tis. Kč, ale s trámky deset na deset, což mi přijde hooooodně předražené...

albatros498022*
hodnocení

0x

Cena mi tak vysoká nepřije a lehkou krytinu to unese i se sněhem.

hodnocení

0x

asi takovou

doplněno 04.05.14 20:44:

jo,,teĎ mne napadlo ,,v Polsku koupíte levně a ještě vám ji přidjou postavit. Záleží,jak daleko to máte Jinak je to zadarmo ta montáž..

Je tato pergola dobrá - dostačující?
kawasakin
hodnocení

Středočeský kraj - Mladá Boleslav.

Máte tip na nějaký polský server s pergolami? A na kolik to vyjde?

Díky.

Tak já jezdím do Zabělkova a tam mají vše,I chatu postaví zadarmo ai přivezou.jen si musím člověk upravit půdu.Kouknu s e

na PC ,,jinak pojedu pokud bude Ok a podívala bych se.

doplněno 05.05.14 00:10:

i tam vařím celé léto

Je tato pergola dobrá - dostačující? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]