Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu. Máme podlahové vytápění, na podlahu bychom chtěli položit vinyl. Rozhodujeme se mezi značkou Podium 30 a Floorforever. V podlahářství se přiklání k Floorforever, protože je prý na podlahové topení vhodnější, jelikož Podium 30 by moho ,,pracovat,, a mohli by vznikat nerovnosti či spáry. Ale když jsem koukala na parametry obou druhů, tak jsem nenašla rozdíl. U obou výrobce uvádí vhodnost pro podlahové topení, nášlapná vrstva je stejná, tloušťka také, obě mají stabilizační vrstvu. Mé otázky tedy zní:
1. Nevíte proč by jeden z těchto typů měl být vhodnější než druhý?
2. Kdo má podlahu Podium 30, jak je s ní spokojený z hlediska např. odolnosti poškrábání, blednutí barvy atd..
Děkuji
Prodejce, u kterého jsme byli měl v sortimentu právě oba tyto výrobce, takže tím to asi nebude. Je ale fakt, že Podium od Beauflor bylo levnější než Floorforever. Když jsem se byla poptat jinde, tak Podium ani nenabízeli, když jsem ho googlila, tak jsem ho také téměř nenašla, tak nevím co si o tom myslit ale odstín od této firmy si líbí nevíc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.