Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na cenu

Od: samurraj® odpovědí: 3 změna:

ahoj, firma, která mi bude dělat fasádu se mnou sepsala smlouvu o dílo.Emailem jsme se před tím dohodli na určité ceně za polyš, práci, lešení, barvy a parapety. Cena ve smlouvě souhlasí, ale ty barvy tam uvedli mimo soupisku, tak se chci zeptat, jaký na to máte názor, abych nenaletěl aby nechtěli uvedenou částku a plus ještě za ty barvy. Díky.

Názor na cenu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Něco takového bych rozhodně nepodepsal.

Podle tohoto vypadá že Vám prodávají pouze samotný EPS. Bez práce, lepidla, perlinky a fasádní omítky.

Jinak pokud je to cena včetně všeho, tak není špatná.

Jen zvažte silnější EPS, 5 cm je žalostně málo a naděláte si stím akorát problémy s kondenzací ve zdivu.

pokorny*

Dobrý den,cena podle mě je v pořádku vyděl jsem pár zakázek co dělali lidi za tuto cenu.Některé byly ok a jiné sfušované,Vám radím než podepíšete smlouvu projeďte si pár jejich zakázek a meilem vyzistěte co tá cena všecho obnáší a všechno si nechte dát do smlouvy.Pokut budou chtít zálohu,tak běžná je ve víši 35%.

olaf71*
hodnocení

0x

divná nabídka. vidím jen cenu za EPS a parapety. není jasný ostatní materiál včetně barvy a práce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]