Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Weber -Terranova - Etisc CENA

Od: macek71® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, uvažujem s manželkou o zateplení RD . Díval jsem se na ceník Weber -Terranova . Líbí se nám barva CE3A ( weber-terranova.cz/... ).

Moc nechápu a potřeboval bych to vysvětlit .Čím více pigmentů,tím je barva drahší.Ve vzorníku mají napsanou cenu za příplatek 90 kč/kg.(při barvě CE3A) .Mám cca 100m2 ,takže potřebuji cca 12 kýblů po 25 kg .Což je 12 x 25 x 90 je 27000kč .to je podle mne blbost.Mohl by to někdo vysvětlit,jak se to počítá.

Kolik to tak udělá navíc při barvě CE3A oproti barvám bez příplatku.

předem děkuji

doplněno 01.05.14 11:35:

omlouvám se, kýbl má 30 kg

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bohužel se to tak opravdu počítá... takže Vám nezbyde vybrat nějakou barvu bez příplatku, nebo se stím smířit a těch 30tis navíc připlatit.

Jinak určitě seženete nižší cenu za příplatek, ale pod 50Kč/kg to pravděpodobně neklesne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]