Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapající voda - geberit

Od: rrr* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu jak odstranit kapající vodu někde u zabudovaného geberitu. Je slyšet kapání vody a mám pocit že by jsem ho musel vybourat abych zjistil kde to kape. WC je asi tři roky je mi líto zničit nové obklady. Díky za radu jak na to.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pár dotazů: jak dlouho to kape? interval mezi kapkami? máte tam montážní dvířka pro vodoměry? když zastavíte přívod vody pro nádrž splachovače a spláchnete, kape to stále i po pár minutách? sousedi pod vámi si nestěžují na vlhkost? pořád otázky, ale na tu původní "jak odstranit kapající vodu" je jednoduchá odpověď - utěsnit; ale kde? proto ty doplňující otázky, pomozte nám s odpověďmi

rrr*

Dobrý den. Děkuji za odpověď. Kape to prakticky od začátku. Asi tři roky. Kupodivu se to nikde nějak výrazně neprojevuje akorát je na asi 1,5 m vzdálené boční zdi malý jakoby vlhký flek u podlahy. Je to ve starším rekonstruovaném rodinném domě kde jsou velice silné zdi a snad proto se to nikde nijak zvlášť neprojevuje. Montážní dvířka tam nejsou. Co se týče zastavení vody tak bych musel zastavit hlavní přívod do celého bytu a to jsem zatím nezkoušel. Interval kapání je asi do dvou sekund.

Děkuji za odpověď.

ovczaak*
hodnocení

0x

zřejmě kape voda z napouštěcího ventilu do nádržky.sundejte ovládací tlačítka,za nima je nacvaklá přepážka,také dolů,opatrně,a tam uvidíte dovnitř.je tam pancéřovaná hadička,našroubovaná na ventil,rozumně dotáhnout

ovczaak*

tak nějak -

Kapající voda - geberit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]