Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záruka na stavební práce?

Od: flerajs* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jaká je prosím nyní záruční doba na stavební práce? Jde mi o zhotovení fasády, která popraskala a jak ji reklamovat? Díky

Záruka na stavební práce?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uzzase
hodnocení

2x

Podle nového občanského zákoníku se záruka na stavební práce stanoví ve smlouvě o dílo. Podle starého 18 měsíců. V případě, že Vám to dělali nějací zedníci se zárukou se rozlučte.

flerajs*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Jen se ptám jak to teď je. V případě zedníků jde spíš o slušnou domluvu..

olaki
hodnocení

2x

Záruku na stavební práce si musíte dát do smlouvy. Běžně je 3-5let, ale může být i delší.

olaf71*
hodnocení

0x

prozradíte nám, o jako fasádu se jedná? už jsem toho viděl hodně, ale finální fasádu popraskanou ne. jinak mě osobně nesmí na barák sáhnout žádný rádoby zedník, například ukrajinský všeuměl, který ku.ví půlku republiky.stojí mě to jen materiál a když něco poseru, tak nafackuju sám sobě a předělám si to.

hodilkk
hodnocení

0x

Taky je potřeba zvážit záruku na stavební materiál, která je běžně 2 roky a záruku na stavbu určitě specifikovat se stavební smlouvě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]