Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svázat betonový základ pro pojezdovou bránu?

Od: hoonza* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
budu odlévat betonový základ (dovezeným betonem) pro sloup samonosnoé pojezdové brány.
1,72m x 0,4m x 0,8m (0,5m3).

Mám vložit nějakou armovací síť pro zpevnění? Nebo se nedává?
Děkuji Honza

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dejte tam několik železných prutů, nic tím nezkazíte, armovací síť není třeba, zrovna řeším to samé; teď mimo váš dotaz - který pohon chcete použít? jak těžká tato bráma bude? široká počítám 3,5 - 4m? můžete i na vnitřní poště

hodnocení

0x

Z kari udělejte kvádr cca 0,3m x 0,7m x 1,6m .Jestliže to je tak jak si myslím,tak armatura tam bude třeba!

doplněno 28.04.14 16:09:

Mno asi takhle-já viděl brány jž jsou přišroubovány v základu (samo betonovém) ale ten byl vždy v zemi a vše na měm přišroubováno.Ale z vašeho popisu mi vyplývá,že onen betomový kvádr je na zemoí respektive asi bude svázán i se základem jenž bude v zemi .potom ano-oboje provázat armaturou.

hoonza*
28.04.14 16:29
hodnocení

Asi tak:

Svázat betonový základ pro pojezdovou bránu?
Svázat betonový základ pro pojezdovou bránu? #2

hoonza*
hodnocení

Pohon NICE ROAD 400, do 400kg, IP44. Brána bude 4,3m, výška 1,5m.
Poslal bych vám kompletní nabídku k nahlédnutí, jak se využívá vnitřní pošta?

vnitřní pošta, napsat nový vzkaz, komu (nonek), ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]