Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
máte někdo zkušenost s vrtačkami PARKSIDE co prodávají v Lídlu? Podle letáku lidl-pageflip.com/... vypadá dobře, ale rád bych nějakou zkušenost, ať nekoupím do domu krám.
Nebo je lepší investice BOSH, normální zelená řada?
Díky
Zdravím, tuto vrtačku mám, přičemž jsem ji kupoval na rekonstrukci baráku. Zatím drží v pohodě - zvládla i vrtání do betonu, akorát je samozřejmě o trochu pomalejší než vrtací kladivo, které je na tyto práce určeno. Ale není to nic zásadního. Jinak vrtačka funguje perfektně.
Pozor ovšem na tlačítko plynu a jištění plynu, která se mému známému povedla nějak zatlačit (tlačil na ně asi nějak z boku a "tvrdou" silou), takže vrtačka pořád jela, ale nešla vypnout. Stačilo však křížovým šroubovákem povolit rukojeť vrtačky (3 šroubky), tlačítko vrátit zpět a vrtačka už opět jede jak má. Sice ji mám v záruce, ale nemohl jsem najít účtenku a nechtělo se mi čekat na opravu. Svépomocí bylo za 3 minuty hotovo.
Tak snad jsem Vám poradil. Já jsem spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.