Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem boty do města, hodně betonu/asfaltu - tak tedy žádnou podrážku Vibram, abych to nesešlapal. Bral jsem v krámě s pracovní obuví /aby to vydrželo hodně kilometrů!/ tyto:
Měly být prodyšné a hodně trvanlivé.
Bohužel, potila se mi tam noha a po dvou letech je vyhazuji. Protože mi na horní části paty trhají ponožky. Předtím jsem vyhodit musel ten hroznej plast na patách, co vyjel z textilu a nohu mi řezal.
Tyhle bych si už nevzal! Jaký byste mi poradili?
PS:
Mám ještě nějaký boty BENNON, ty jsou super na zimu a jsou i voděodolný. Jenže za 1600 Kč - to už byl jaksi strop pro takový normální chození do práce a do auta.
co třeba
konkrétní typ a provedení vám neporadí asi nikdo, co osoba to jiný názor a zkušenost; chce to hledat a pročítat i recenze; jinak s GORE-TEX materiály mám velmi dobré zkušenosti; možná si vyberete dobře při současné koupi a budete spokojen, možná, že až při desáté koupi; nebo vašim představám nebude odpovídat žádný výrobek do 1600,-Kč teď ani v budoucnu; ono to co jeden chválí, druhý haní ...
Myslím si že když boty vydržely 2 roky, tak je to celkem slušné skóre...
Osobně jsem pořád řešil boty na řízení (většinou mi po 2-3 měsících praskne podrážka) a teď jsem zkusil tyto a po půl roce jsou stále jako nové.
Nedávno jsem ukazoval manželce, že mi taky praskají boty. Takové dvě praskliny v takové té umělé PVC kůži. Takový šmejd co má imitovat barvenou kůži, ale je to něco nahradního. Tak teď nevím kde to reklamovat a jak, a zda to nepoužijí naopak jako svou reklamu. Jsou to takové polopracovní / polo sportovní boty na suchý zips. První 4 roky jsem je používal jako pracovní, tedy 12 hodin denně, ale moc jsem nenachodil. Pak jsem je asi 10 let let používal, když jsme jezdili na chalupu, jako na dopravu tam a zpět a na pravidelné vycházky. Navíc na běhání a cvičení. Teď už je asi 5 nebo 7 let mám pouze na zahradu, protože už ten suchý zips lepí asi jen z 90%. Ne že by se rozepínal, ale na krajích se otvíra, ale jen malinko. A krom dvou krátkých prasklin je stále pružná, neteče do nich a ani nemění barvu. To je dilema, mám to vyreklamovat? Ani nepíšu tu firmu, které to dělala, abych jí nedělal ostudu. Ale nevím zda si nemám koupit nové. Už vím, už je asi neseženu. Ach jo, to je dilema ... ty boty taky nic nevydrží. Cca čtvrt století a sportovní polokožené boty vykazují estetické vady. Ještě že neztratily funkčnost. Nerad bych musel zase za myslím 230 korun, co tehdy stály zase kupovat nové. Dokonce jsou vzdušné ale nepromokají. To je dilema ... to je dilema ... kam ten svět spěje ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.