Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Beton se drolí

Od: lubik1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,betonoval jsem desku kolem bazenu,měl jsem zavlhlý beton s drobným kamenivem.Betonek vyšel moc pěkně jenže já ho chtěl po strhnutí latí ještě přejet glatákem ale kamarád mě to rozmluvil že na drsném betonu bude lepší držet lepidlo pod dlažbou.Myslím že jsem udělal chybu,z betonu se na povrchu odroluje to jemné kamenivo.Poradí někdo čím povrch zpevnit?Nápadů mám několik,napenetrovat,napustit cementovým potěrěm nebo natáhnout flexi lepidlo ovšem uplně jist si nejsem.Díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud na beton budete opravdu lepit dlažbu, tak nevidím jediný důvod nějak povrch vyspravovat.

Dle mého názoru stačí povrch zamést/vysát, navlhčit a rovnou lepit dlažbu.

Jiné by to samozřejmě bylo pokud by se beton drolil hodně do hloubky.

lubik1
hodnocení

Ano,na beton se bude lepit dlažba.Doufám že vydrolovat do hloubky se už nebude,je to beton z betonárky tak snad nějaká kvalita to je.Jediné co se zanedbalo,bylo to utažení glatákem po strhnutí latí,takže jde jen o povrchovou drolivost.

pfpetr*

pře pokládkou dlažby to natáhněte lepidlem nechte zaschnout a přebrušte ručním brouskem . Ušetříte si spoustu nervů.

lubik1
hodnocení

Já jsem si taky myslel,že se to tím lepidlem srovná(to co vydrolím zase dorovnám) ale nevím co myslíte ručním brouskem?Můžete mě to vysvětlit?děkuji

pfpetr*

používám toto téměř na broušení téměř všeho bat-naradi.cz/...

lubik1
hodnocení

Aha,už vím.jen jsem si to nějak nevybavil.Děkuji za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]