Nejste přihlášen/a.
Sháním sedací soupravu do pracovny (domů), trochu větší, aby se na ní dalo i přespat (zdřímnout po obědě), sedět/ležet a číst nebo pracovat, případně posadit hosta a u kafe pokecat. Chodí mi sem i klienti, byť jen občas, není to časté.
Byl jsem v Ikei, Mobelixu a XXXlutz a žádná zde nabízená mi nevyhovovala. Máte tip na větší nábytkářský obchod, kde ještě sedací soupravy prodávají?
Cenově ne moc, tak do 20.000 Kč.
Dobrý den, internetový obchod viz odkaz má 11 kamenných obchodů. Zdravím!
asko-nabytek.cz/... asko-nabytek.cz/...
doplněno 22.04.14 00:08:Nemáte zač a snad si tam vyberete.
Doporučila bych sedačku s pevnými zády, nikoli přídavné poštáře. Podívejte na stránky firmy:OCELOT. Velmi kvalitní je sedačka SAVA, kterou si můžete naplánovat jak chcete/ rozměry/. Našla jsem firmu na veletrhu a budu si od ní sedačku kupovat. Opravdu kvalitní zboží-český výrobek. Vřele dopručuji. Dany
Do bytu jsme si nedávno pořizovali s manželem sedací soupravu. Nemohli jsme sehnat takovou podle našich představ, takže jsme pořád brouzdali po internetu kde co mají. Narazili jsme přitom na stránky zlutahala.cz, kde se nám zalíbila sedačka značky loft,je výborná jsme s ní spokojeni..cena 23000 a je opravdu velká. Určitě zkuste mrknout na jejich webovky, třeba se nějaká zalíbí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.