Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení venkovního obkladu

Od: zelenac* odpovědí: 4 změna:

Na normálně omítnutou zeď jsem před lety okolo venkovní sprchy lepil zbylou 1 cm silnou dlažbu z podlahy a je to ok.. Nyní budu dělat sokl venku u domu , který byl natřen asi latexem, prostě omyvatelné. Je to natřeno asi 15 let. a chci nalepit ty umělé ( pískovcové?) cihličky. Tenkrát byla určitě více zeď nasákavá a obklad minimálně a dnes budou zřejmě ty cihličky více nasákavé a podklad nic moc . Myslíte že stejný postup by byl chybou nebo raději požadovat nějaké extra lepidlo? dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

klidně omyjte sokl tlakovou vodou, řádně očistit podklad. lepit lepícé pěnou, nebo mrazuvzdorným lepidlem. Flexi lepidlo nemusíte použít, je to luxus za zbytečné peníze.

Flexi lepidlo se používá jinam.

zelenac*
hodnocení

to: milacukrar - dík ale lepící pěnu vyloučím ( nemám s ní zkušenost ) a budu to asi lepit klasickým mrazuvzdorným lepidlem. Mohl by jste mi říci konkrétně několik lepidel, které mám požadovat? Žádat nějakou slečnu ve stavebninách aby mi dala nějaké lepidlo na to a to, tak mne oblévá hrůza. Nejraději si vždy vše vystuduji nebo se zeptám a jdu na věc. děkuji

Zelenáči, je to složitá rada, páč nevím jaký sortiment vedou u Vás ve stavebninách. Opravdu stačí mrazuvzorné,

Basf-sh., baumit, KVK, Tomeš, a další těch ale je!

hodnocení

0x

Vám se nechce škrabat latex, či cotoje z omítky že? Já bych to udělal. Potom bych povrch napenetroval a použil kvalitní lepidlo proti odmrznutí - určitě flexi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]