Zajímalo by mě, proč mi bylo smazáno jediné ohodnocení mojí správné odpovědi? Když se někdo zeptá, jaká je možná největší plocha, kterou lze pokrýt polykarbonátem a já mu odpovím 178 000 m2 , tak to je nejlepší odpověď, ale mohu jí ovšem doplnit, že po dodání informací, že konstrukce bude z ocelových jeklů, tím pádem se nám možnost pokrytí plochy rapidně zvyšuje, no na takových aspoň 268 000 m2.
Zajímavá čísla. I to první, i to druhé. Proč byla ta první odpověď nejlepší? Pokud se dala rapidně zvětšit na ten druhý rozměr, potom ta první nebyla nejlepší! Nebude nejlepší třeba až ta tvoje třetí odpověď? Můžeš nějak vysvětlit a oddůvodnit tu první a tu druhou plochu? Jaký vliv má na velikost plochy zakryté lexanem použitý materiál? Jaký je rozdíl velikosti plochy zhotovené kovovým jeklem, ocelovým jeklem, dřevěným profilem, jiným konstrukčním materiálem? Můžeš dostat bodů i více. ovšem odpověéď by měla mít smysl. Takto to vypadá jako výstřel od boku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.