Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,máme plot z planěk,který je upevněný na železných sloupech.Cca v prostředku je branka. Jenže náš pes se ho naučil přeskakovat a tak řešíme, jak udělat nahoře vracák.Nechceme, aby to byla nějaká opičárna. Máte někdo typ a nebo nejlépe foto? Nemůžu na netu nic najít. Děkuji
Dobrý den, od rána nad Vaší otázkou přemýšlím a vždy je výsledkem "opičárna". Plot z planěk snad jedině nastavit v rovině a zase z planěk - záleží na tom, jaká je výška plotu nyní a jak je schopen Váš pejsek vyskočit. Ještě si nejsem jistý, zda pejsek plot skutečně přeskakuje - raději si zkontolujte pevnost planěk v plotu, jestli tam není úniková cesta a pejsek ji nevyužil. Zdravím!
doplněno 19.04.14 19:55:dolby - stejně tam bude asi nejslabší místo ta branka. Tam nevím, jak ji zvýšit.
doplněno 19.04.14 20:09:dolby - našel jsem tuto "opičárnu", ale o to by se mohl pejsek asi zranit. Snad by ten drát neměl být ostnatý.
doplněno 19.04.14 20:53:dolby - to je snad dobrý nápad a mohlo by to i slušně vypadat. V podstatě je to zvednutí plotu se stejným materiálem, aby se to esteticky "netlouklo". Jo, jste hlavička .
Dobrý den,výška plotu je 180 cm a na vlastní oči jsem ho viděla. Máme NO.Pokusím se to nějak vymyslet.Děkuji.
doplněno 19.04.14 20:00:Tam by se to muselo upevnit přímo na branku, aby se to otvíralo i s brankou. Jedná se o plot, který je za barákem na náš vedlejší neoplocený pozemek. Což znamená, že to není úplně na očích.
Něco takového jsem myslela. Nakonec jsem něco vymyslela.
Ty trubky co máme na plotě jsou z vrchu děravé,nejsou zaslepené. Máme doma roxorové tyče nebo jak se jim říká (dráty do betonu),takže by se cca 10 cm strčilo do té trubky, přivařila by se a nechala by se tak 60 cm koukat a ohla se na 45-50 st.Na tyč by se po 20 cm navařil plocháč a po těch 20 cm by se na plocháče přišroubovali latě. Ty by se natřeli stejnou barvou jako je plot. Ale jak to bude vypadat netuším
Už jsem to probrala s manželem a prý to snad půjde.Od pondělí mu říkám, že se musí něco udělat s tím plotem. Prý to ví, ale neví jak . Vždy musím něco vymyslet a on už to pak naštěstí udělá. Být to na něm, tak je pes na dosmrti zavřený v kotci
Pokud to bude opičárna,tak časem vymyslím něco krásnější ho
Především mi jde o účinek a potom teprve o vzhled.
Nad ním jsem také přemýšlela, ale jedná se o plot cca 30 m v jedné rovině.
1, máme vedle plotu kotec, takže pokud by pes do něj zalezl a měl obojek, tak dostane ránu.
2,ten neviditelný plot musí končit tam kde začal a minimálně 1,5 m od sebe položit drát. Náš plot je cca 1,5 m od baráku, tudíž mám obavu, že by se náš pes za barák nedostal. A to my kvůli hlídání potřebujeme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.