Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyžraný fleky

Od: joensu* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,tak teď jsem se vrátila z nákupu a jsem totálně na odvoz.V nákupní tašce mi vytekl Larrin proti plísni a vyžral mi fleky na bundě a na kalhotách,takžě oboje úplně zničený.Lahev byla zavřená a na rozprašovačí stop. Nechápu jak s tímhle obalem můžou mít nápis EVROPSKÁ KVALITA .Kupuju čistící prostř.skoro 20 let a nikdy se mi to nestalo.Máte někdo zkušenosti ,jestli to půjde přebarvit?Je to podobné savu-smrdí to úplně stejně. Na černý bundě jsou velký rezavý fleky a na šedých kalhotech bílý.Koupila bych černou barvu ale chytne to i na tom vyžraným?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

4x

Po své zkušenosti se Savem bych řekla, že jediná možnost bude koupit si nové oblečení.

sebod*

jak píše Lidus. Vyhodit a koupit nové. I když to obarvíte, tak fleky budou vidět. Navíc se může stát, že se potřísněná látka po prvním vyprání rozpadne.

hahanaj*
hodnocení

0x

Na to žádná barva nechytne- bohužel.

111®
hodnocení

0x

nevím jestli by nebylo lepší se vrátit do kšeftu a platnit náhradu škody...a až pak se zabývat případným barvením..

mám obavy, že to po savu barvit nebude chtít, neb to savo se jen tak nevypere, adokud tam budou jeho stopy, bude se to permanentně odbarvovat..

sebod*

111. Uplatnit náhrahu škody? No, u toho bych docela chtěla být...

joensu*
hodnocení

Všem děkuji.No, nevím, nevím chtít náhradu škody po prodejci.To je chyba spíš výrobce.Nechápu že to tahle distribuje,je to žíravina a mohlo by se stát něco horšího něž politý celý nákup a zničený hadry.To už jsem vyhodila pečivo a ovoce a zeleninu,ale doufala jsem ,že s hadrama něco provedu.Nemám je moc dlouho a pěkně mě to štve.

Za zboží odpovídá prodejce.

Podle typu oblečení a materiálu bych zvážil ho napřed zcela odbarvit odbarvovačem a pak nabarvit podle chuti, nebo zkusit ze srandy batiku, i kdyby to mělo být už jen na doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]