Nejste přihlášen/a.
Tak už se nám to blíží...pár dní a jde se KONEČNĚ betonovat: D... ale ještě jednu věc nevím lidičko... kolik dkg PP vláken přidat do jednoho 30kg pytle potěru?...Danke šén: D
já nevím, jakou dáš vrstvu betonu na metr2, tak pokud bude vrstva 100cm. tak je moje odpověď správná
doplněno 18.04.14 17:15:pokud to chceš na ten 30kg.pytel, tak bych to viděl taky na těch 20gr.
dobže kucíí...už je m nasáčkovaný na 40 pytlu (30kg váží jeden)... tak doufám,že mi to na tu vrstvu cca 4 cm a 16 m2 místnost bude stačit...Píšou u Prince Coloru jemný,že na vrstvu 1 cm /m2 je spotřeba 18 kg...vychází mi to na cca 38,4 pytle...ale jistá si pochopitelně nejsem: D
doplněno 19.04.14 22:52:to řeším zda mi budou stačit pytle s potěrem včil...aby nedošlo k omylu: D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.