Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak v boileru

Od: meat* odpovědí: 2 změna:

zdravim, přestala téct teplá voda, když otočím na teplou neteče nic, na studenou normálně. Boiler máme ve sklepě obojživelník 250l. Ukazuje, že je nahřatý ale nejspíš tam vůbec neni tlak, při otočení pojistnym ventilem se nic nestalo, ani kapka vody, nesyčelo zkrátka nic, v těchto věcech jsem naprostý laik, děkuji za rady

doplněno 17.04.14 11:29:

dřív pojistný ventil někdy lehce kapal, tak mě napadlo jestli nemohl tlak utéct tudy, ale večer tekla voda normálně a ráno už vůbec, pod ventilem sucho

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

meat*
hodnocení

tak už je to ok, poklepal jsem na ventil a už to najednou teče

figurek*
hodnocení

0x

nechte si vyčistit trubky. Máte je plné sajrajtu, který se vám teď pohnul a pravděpodobně se postupně bude uvolňovat do vody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]