Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plechová krytina

Od: podol odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mán vás dotaz jakou značku plechové krytiny ve tvaru tašek na dům (chalupa) doporučení:

kvalita,zkušenosti ,reference a cena

děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Mám Ranilu osmým rokem a maximální spokojenost.

jabraka*
hodnocení

0x

Osobně jsem nadšený celoplošnými krytinami RUUKKI.

ruukkistrechy.cz/...

JABRAKA

bruk600*

Dobrý den, je to trochu offtopic, ale rozkliknul jsem odkaz výše a zjistil jsem, že cena plechové náhražky střešní krytiny je skoro shodná s cenou normální střešní krytiny. Pokud je argumentem váha střechy a pak i dimenze krovu - cena, tak je pravda, že to asi bude plňovat statický výpočet, ale vítr není statické zatížení! Pokud zafouká na plechovou střechu ze správného směru, tak budete hledat celou střechu daleko od domu.

laladub
U nas je plech .strech nekolik a zatim j nikdo nehledal!zalezi na tomm jak se to udela!kde vic fouka (na kopci...)muze se dat vic sroubu. Ja chci dat na samostatne stojici garaz strechu satjam .snad budu spokojeny!
kedar76

co třeba BLACHOTRAPEZ

hanyz01

Srovnáváte nesrovnatelné - mrkněte hlavně na záruky Ruukki vs. Satjam vs. Blachotrapez a na to, z čeho je ta krytina a jak je dělaná povrchová úprava - mám pocit, že jediný, kdo dává povrchovku poplastovanou oboustranně už z výroby je Ruukki, Blachotrapez to jen natírá. Satjam a Blachotrapez vyjdou asi levnější, ale zase - děláte střechu, takže chcete s tím mít v budoucnu co nejméně starostí a prací s udržováním a co nejdelší životnost - takže bych volil toho, kdo má nejdelší záruku na prorezivění a dává i garanci třeba na barevnou stálost.

Polskému Blachotrapezu bych nevěřil ani dobrý den.Satjam zase šidí se zárukou - bez speciální registrace záručáku vám dají záruku ze zákona (dva roky) a nazdar.

podol
hodnocení

dobrý den BLACHOTRAPES dáva zaruku 25let tak nevím :?

mili3478*
hodnocení

0x

Kvalita materialu je sice dulezita,ale i sebelepsi material muze poskodit nekvalitni remeslnik ,asi nereknu nic noveho , ale hodne zalezi na tloustce plechu , povrchove uprave a je li povrchova uprava lakovanim nebo plast.a na zaruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]