Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyprané peníze v pračce

Od: ddfghjh odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, když se zapínala pračku, nevšimla jsem si že jsem si nevindala z kapsy bankovky..myslíte že půjdou osušit a nebo že mi je v bance vymění? Myslím si, že teď už je zbytečné pračku vypínat..prosím rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Několikrát se nám podařilo bankovky v pračce vyprat a po usušení nebylo nic poznat. Když byly pomačkané, tak jsem je po téměř úplném vyschnutí vyžehlil přes papír a byly jak nové. Je to dost kvalitní materiál, upravený tak, aby vydržel roky ohmatávání, mačkání, skládání.. Nesrovnatelné s nějakou jízdenkou, nebo účtenkou.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Teď už počkej až se doperou a pak uvidíš podle toho, v jakém stavu je vyndáš. Možná bude stačit je jenom vysušit.

hodnocení

0x
Mám zkušenosti, když pračka přepere třeba lístek od vlaku nebo jiný papír zapomenutý v kapse košile nebo montérek, vydoluji z kapsy jen kuličku papíru akorát tak na vyhození,
Já bych praní přerušil, prací náplň vypustil a prachy vybral. Ta trocha prášku bude lacinější jako ty zapomenuté peníze. Mokré se dají usušit, zežmoulané už těžko.

jiristary
hodnocení

0x
Kde si mohu vyměnit vyprané peníze v pračce?
Že by v bance?

liduli
hodnocení

0x

Stalo se mi to už a ne jednou, bankovka zůstala v kapse neporušena, stačilo rozložit a usušit. Nevím co by se stalo kdyby se prala volně, ale bankovky jsou z velice kvalitního papíru. Napište, jak to dopadlo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]