Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rosení luxfer

Od: aja* odpovědí: 2 změna:

Má někdo zkušenosti s luxferami, před které se dovnitř dají plastová okna? Vybourání by bylo složité. Děkuji za odpovědi Novák R.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luban*
hodnocení

0x

něco podobného jsem řešil doma. mám už hotovou fasádu a luxfery na schodišti. ale po pár hodinách diskuzí a pátrání mi bylo doporučeno luxfery vybourat a dát tam klasicky fix okno.

důvod? naprosto jednoduchý. nové okno bude těsnit, staré luxfery ne a prostor mezi nimi bude "dýchat" a začne se tam tvořit plíseň, řasy atd. prostě to zezelená, pan oknař co mi byl zaměřovat říkal, že už to viděl u lidí, kterí měli svoji pravdu a nakonec pak stejně luxfery bourali a okno posunuli jakoby ven, takže tak no :)

hodnocení

0x

I my jsme řešili tento problém a nakonec také dospěli a realizovali vybourání původních luxfer (na schodišti). Okna se posunula až k vnější hraně prostoru po luxferách a v dolní části byl osazen širší parapet. Ideální místo na květiny. Na podestě mezi patry pak květiny stojí přímo na zemi. Nemějte strach a luxfer se zbavte, později byste k tomu stejně dospěl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]