Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, maluji válečkem a každej mi chytře radí, jak mám správně malovat. Maluji vždy jedním tahem, kdy natřené místo znovu přetáhnu cca o 10cm. Známej povidal, že nemam tahat jen jednim směrem ale nahoru a dolů, jenže to jsem zkusil váleček se naježí a dělá to blbou strukturu. Tak jak tedy?
Ja delam valeckem tahy nahoru i dolů. Jen se nesmí opravdu moc přejíždět jednim mistem, pak se to lepi.dela mi to, ,ikdyz je velka vrstva malby, nebo praskliny. Muze me trefit šlak, kdyz se mi to nalepi na váleček.
Ovsem mam z
námého malíře, ktery uznava jen stetku, jenomze s tou to neumím ja a valecek mi prijde jednodušší. Pokud se tedy daří
No vidíte a ja si to neumím představit, jak bych to šmrdlala. Stetkou ty zdi jen "omývám" .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.