Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Technika s válečkem

Od: aaakarlos odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, maluji válečkem a každej mi chytře radí, jak mám správně malovat. Maluji vždy jedním tahem, kdy natřené místo znovu přetáhnu cca o 10cm. Známej povidal, že nemam tahat jen jednim směrem ale nahoru a dolů, jenže to jsem zkusil váleček se naježí a dělá to blbou strukturu. Tak jak tedy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Ja delam valeckem tahy nahoru i dolů. Jen se nesmí opravdu moc přejíždět jednim mistem, pak se to lepi.dela mi to, ,ikdyz je velka vrstva malby, nebo praskliny. Muze me trefit šlak, kdyz se mi to nalepi na váleček.

Ovsem mam z

námého malíře, ktery uznava jen stetku, jenomze s tou to neumím ja a valecek mi prijde jednodušší. Pokud se tedy daří :)

doplněno 13.04.14 20:07:

No vidíte a ja si to neumím představit, jak bych to šmrdlala. Stetkou ty zdi jen "omývám" .

aaakarlos
hodnocení

To já dělám štětkou dva nátěry a pak poslední válečkem. Ale štětkou mi to jde líp :)

aaakarlos
hodnocení

Jinak na štětce nění co neumět. Nesmí se akorát moc tlačit, aby to nedělalo rejhance, jinak je to úplně v pohodě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]