Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opadávající barva ze zdi

Od: dejvy* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám problém. Opadává mi barva ze zdi i přes opakované opravy. Jedná se o dvě místa cca 10 centimetrů čtverečních,

Už si fakt nevím rady.Asi omítku osekám až na kámen ( opuka) a zase ta místa nahodím .

Děkuji za všechny rady.

dejvy

Opadávající barva ze zdi
Opadávající barva ze zdi #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vypadá to na vlhkost a snad i plíseň. Možná zkusit Savo a opět opravit nebo to skutečně osekat na opuku a nahodit - ale, pokud je tam zdroj vlhka, tak se to udělá časem znovu. Zdravím!

P.S. Možná by to stačilo potom jen zasádrovat - není to velká plocha.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jestli to, co ti leze ze zdi je bílý sanytr, tak ani to okopání zasažené omítky moc nepomůže. Zřejmě do té zdi, z druhé strany nějak zatéká. Nebo do ní může něco občas prosáknout z nějaké odpadní trubky. Začal bych tou příčinou. Ještě mě napadlo, jestli není nějak vadné to složení omíky v tom konkrétním místě. Každopádně to výjde najevo tím odkopáním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]