Nejste přihlášen/a.
lze v nejkrajnějším případě nahradit lepidlo na obklady stěrkou(fasádou)?
dnes jsem sháněl lepidlo na obklad cca 5kg, a "poradil" mi jeden kutil,že ať se nebojím použít ten tmel, že je to vcelku jedno, taky lepí
má pravdu?
není to kravina?
chtěl jsem nalepit na staré vnitřní parapety(žula nebo co to je) obklad
nekecal, je to tak,
obyčejné lepidlo (no name) přilepíte obklad dlaždu a podobně, Tím lepším na fasády přilepíte jako s tím obyčejným kachliky
Kubo,nějak jsi přejal dost nejasné vyjádření dotazu.Myslíš tím lepidlem fasádní lepidlo,používané při zateplovacích pracech na lepení perlinky?Pak by snad šlo použít,ale jak jsem už v jednom příspěvku odpověděl,mělo by to být flexibilní lepidlo.Pak je třeba do něj přidat plastifikátor,což bývá Slovilack PVAc disperze.Je to třeba odzkoušet,aby se nerozkládalo.Některé disperze uvolňují čpavek.
JABR
ano lepidlo na perlinku
a raději koupim nějaký ten adhezní můstek ať to lepidlo s obklady na tom parapetu drží
zase se neshodnu s Jabrakou, páč nemusí být flexibilní. Na nesavé podklady je třeba použít penetraci na nesaví podklady, třeba PPB od firmy Basf.
taky si myslím že to flexilepidlo není zde nutné
budou to pouze parapety vnitřní, kde bude max nějaká květina nic víc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.