Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušak na prádlo Lídl

Od: dakon® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nemáte nahodou někdo zkušenosti s tímto sušákem? Popřípadě s podobným? Nemá ty šňůry blízko u sebe?

lidl.cz/...

doplněno 09.04.14 10:50:

Dekuji, misto bude a necekam, ze by se tam tech 6 prcek doopravdy veslo. Hadam, ze 2 tam dame a to by melo byt vic nez dostacujici.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkušenost mám jen pohledem z okna k sousedům - musí se to dobře ukotvit a potom je to v pohodě. Ty šnůry jsou OK a pokud ne, tak můžete vždy jednu vynechat a mezera bude větší - ale, nemusí se to dělat a prádlo uschne také. Zdravím!

doplněno 09.04.14 10:36:

Ano, zemní vrut by měl stačit nebo se dá koupit i delší.

doplněno 09.04.14 10:39:

miklous - citace: "celková délka šňůry cca 53 m odpovídá náplni až 6 praček". Můžeme tomu věřit nebo si to přeměřit.

hodnocení

Dekuji, v te sade je i zemni vrut, tak snad bude stacit

hodnocení

2x

Máme ho na terase už asi deset let (na zimu ho uklízíme) a slouží dobře. Asi po pěti šesti letech jsem musel dát nové šňůry, cca 60kč. Prádlo je možné věšet nahusto, protože vítr se sušákem otáčí. Doporučuji!

doplněno 09.04.14 10:39:

Ano, je to ten větší s deseti šňůrami, asi 60m

doplněno 09.04.14 10:42:

Šest praček je velmi neurčité měřítko. My máme pračku na 8kg a ta ten sušák docela dost naplní. Záleží také na tom, co se pere. Malé věci a velké věci zabírají různé místo...

hodnocení

2x

Tenhle sušák (akorát že železný, takže možná pevnější) jsem nainstaloval na dvoře někdy v polovině 80 let a slouží dodnes. Jeho "noha" je ze 2 částí, ta spodní (krátká trubka) je zabetonovaná v hlíně, horní je pak do ní nasunutá. Šňůry jsou sice blízko sebe, ale prádlo pravidelnějších tvarů můžete věšet šikmo (každý konec na jinou šňůru). Tím se Vám tam toho vejde víc a můžete si určit mezery podle libosti. Sušili jsme tak na něm až 80 dětských plen zároveň. Když na něj máte místo, můžu doporučit.

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Kdysi jsme měli podobný (nevím jestli stejný rozměrově) a moc nadšená jsem nebyla. Pověsit na něj ložní prádlo byla téměř utopie. A vůbec efektivní rozvěšení veškerého prádla byl úkol pro Rubika. Copak jedna pračka se vešla, ale když jsme prali dvě, byl to boj. Ale možná je tento větší :-/. M

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]