Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektřina, kolik stojí 1 kWh

Od: manotek* odpovědí: 18 změna:

dobrý den, nevite kolik stojí od čezu 1 kwh elektřiny.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady je přehled všech dodavatelů a jejich cen v kalkulátoru, který započítá všechny náklady a tedy vypočítá skutečnou cenu, ne výše uvedené bláboly.

kalkulator.tzb-info.cz/...

ronyx*
hodnocení

1x

Zdravím,
je to podle tarifu, který máte uzavřený. Přehled všech tarifů najdete tady

stirecek*
hodnocení

1x
Není nic jednoduššího než se podívat na stránky do ceníku. Každý dodavatel má ceník na stránkách. 1.30 Kč však nemá žádný dodavatel, bez distribuce možná.

9gehes9
hodnocení

0x

Já platím 1,3Kč za kwh.

manotek*
hodnocení

já asi taky a my máme kotel a bojler el.

moula*

Můžete sem prosím ofotit vaši poslední fakturu, kde bude celkový počet kWh dohromady za nízký a vysoký tarif a celková platba včetně DPH?! 1,3Kč za kWh je pro mne neuvěřitelně nízké, tolik já platím za plyn !

9gehes9

To nemohu, protože jsem smluvně zavázán, že nebudu. Nemám žádný vysoký či nízký tarif. Jedná se o velkoodběr.

doplněno 09.04.14 20:23:

Moulo když odebereš za rok el. energii v řádu desítek miliónů či vyšších jednotek, nebudeš mít velký problém se na tuto cenu dostat a nemusíš zde plácat nesmysly. Já mám to štěstí, že mi jí velkoodběratel bez zisku dodává. Taková je dohoda, protože jsem ustoupil jinde. :)

moula*

Jo ták, v tom případě vém sděluji, že já mám kWh za 0,17Kč na neomezený odběr, ale víc informací nikomu nedám, jsem vázán mlčenlivostí, dodavatel si nepřeje žádnou publicitu, protože nebere další odběratele !

moula*

No mně dodává dodavatel každou kWh za 0,17Kč včetně DPH bez ohledu na objem odběru, i za objem 1MWh ročně a ničemu jsem nemusel ustoupit !

tato cena je nejspíš mylná nebo máte na ymslí v Brně dopravní podnik města Brna . . . jinak není možné odebírat za 20 haléřů. To bysme byli všichni nadšení z takové ceny. Mj. víte že v čr jsou jedny z nejdražších cen elekřiny v rozsahu evropy . . .

andeli, je mpžné že to máte jak píšete, ale myslíte si že to je reálné pro tazatele nebo pro další statisíce obyvatel. Jste šikovný, ale podle mě tato poradna není o vytahování. Jdo mi o to, že průměr je prostě někde jinde - výš.

9gehes9

Na hloupou otázku, hloupá odpověď.

El. energie je zboží, které sice podléhá regulaci, ale samotná cena elektřiny je zboží jako každé jiné. Proto tahle otázka je stejně nesmyslná, jako třeba "Kolik stojí auto" .

Uvedená cena nebyla o vytahování, ale měla ukázat nesmyslnost položení otázky.

zdemour*

Tak to nevěřím ani náhodou, možná to je překlep a mělo být 3,1Kč. To už by mohlo být reálnější

buss
hodnocení

0x

Nevím, zda se ptáte jen tak, nebo jste u ČEZU, pak víte, jaký máte tarif a co platíte. Jinak na webu čezu dle tarifu a máte to přesně.

figurek*
hodnocení

0x

no tak pravda, náš dodavatel není Čez, ale Eon. Rozdíly v ceně pro domácnost asi nebudou zas tak velké.

U Eonu stojí elektřina 1,66 Kč/kWh, k tomu poplatky za distribuci 1,46 Kč/kWh + 96 Kč měsíční paušál.

manotek*
hodnocení

sazba D 45d

hodnocení

0x

ahoj, ti co tu uvádějí, že platí do 2kč, zapomínají úvést, že jejich roční spotřeba je obrovská a platí okolo 30tis ročně.

doplněno 16.04.14 19:34:

Eon D02d cca 5,50 komplet kWhodina

buss
hodnocení

0x

Od..., podívejte se na web čez. Na takový dotaz bude suma nic neříkajích pro vás informací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]