Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastreseni - ocelova kontrukce

Od: anoonym odpovědí: 3 změna:

Zdravim,

potrebuji zastresit plochu cca 10x3m, nic sloziteho a robusniho. Moje predstava je 8-10x stojna + nejake zavetrovani a plachta jako streba nebo jednoducha vlnita krytina. Nechce se mi svarovat kontrukce z trubek a natirat to.

Nema nekdo nejaky tip na jednoduchou a levnou ocelovou konstrukci ala skladacka z pozinkovanych trubek + nejake uchyty ke spojovani tech trubek? Neco jako leseni.

Diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Navrhuji nechat to někoho svařit a natřít.

Bude to levnější a pro Vás i jednodušší varianta.

konstrukce
hodnocení

0x

Za mě z HAKI lešení, případně klasického trubkového lešení, máme to tak taky, dřív na tom byla kamioňácká plachta a vše OK. V podstatě to seženete za cenu šrotu v jakékoliv sběrně druhotných surovin.

paaaaa
hodnocení

0x

Zdravím

Jak píše kolega nademnou použít trubkové lešení a hodit přesto plachtu.a je hotovo až tě to omrzí tak to zbouráš a poprdeli.

Jestli potřebuješ nějakou parádu tak to natří a kup na střechu košický nebo falcovanej plech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]