Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím poraďte. Objednala jsem si úklidovou firmu na generální úklid rodinného domu. Po osobní prohlídce mi byla zaslána nabídka = 2 pracovníci, ca. 10 hodin.
Pracovníci přišli tři, 8 hodin "uklízeli" jedno podlaží. Potom odešli s tím, že se to nedá stihnout. Jednání majitele bylo velice arogantní.Předávací protokol mi nebyl předložen k podepsání. Obdržela jsem fakturu s 35% slevou. Za to prý zaplatí pracovníky a zbytek mám zdarma.
Na dotaz proč jsem nedostala k podpisu protokol. mi bylo odpovězeno, že podle zákona není třeba, když mají časovou fotodokumentaci ( osobně si myslím, že jí nemají). Fotografie mám já a firmě jsem je zaslala. Práce prý byla dostačující, a to že "sem tam" něco zapomněli, se prý může stát. Uklizený byt opravdu nebyl, natož generálně, nejsem puntičkář a rozhodně ne konfliktní typ.
Je mi to velice nepříjemné a chci mít tento případ už za sebou. Prosím, poraďte, jak postupovat. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.