Je rozdíl v tom , jestli vám odpad aspoň trošku protýká , nebo je úplně ,, zabetonovaný ". Podle toho se pak dá určit jaký použít způsob čistění odpadu. Také je rozdíl jestli je to WC a nebo např. dřez.
Hlavně nepoužívat Krtka a vařící vodu, krtek zatvrdne.
instalater*
pohanka - tak toto nevím. Musím vyzkoušet. A co se týče vařící vody , tak pouze do dřezu. Varuji před použitím vařící vody do keramiky.
pohanka*
Měla jsem minulý měsíc ucpaný odpad WC a pročetla jsem mnoho odkazů, jak na to. A na stránkách jednoho instalatera, odborníka na odpad, tuto informaci s vařící vodou uváděl. Bohužel již jej nenajdu, mám nový počítač a v historii to není.
Zdravím, z vlástních zkušeností vím, že chemie mnohdy nepomůže a použití tzv. péra je někdy problematické. Jsem zastánce tlakové metody - buď voda z hadice zastrčené a utěsněné v potrubí a pak pustit vodu, nebo použít wapku s krtkem. Obojí se mi osvědčilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.