Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit odpad

Od: kanera odpovědí: 9 změna:
Jak se dá vyčistit odpad pravděpodobně zanešený ve zdi nebo v podlaze?Bez bourání.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, obecně - zvon, chemie, ruční "péro" a "péro" s pohonem. Zdravím!

Chemie na odpady, nejjistější péro na odpady.

doktpr365*
hodnocení

2x

S tou chemijí opatrně. Při reakci stoupne hodně teplota a když je novodur lepený tak se stává,že se rozlepí spoje.

instalater*
hodnocení

0x

Je rozdíl v tom , jestli vám odpad aspoň trošku protýká , nebo je úplně ,, zabetonovaný ". Podle toho se pak dá určit jaký použít způsob čistění odpadu. Také je rozdíl jestli je to WC a nebo např. dřez.

pohanka*
hodnocení

0x

Hlavně nepoužívat Krtka a vařící vodu, krtek zatvrdne.

instalater*

pohanka - tak toto nevím. Musím vyzkoušet. A co se týče vařící vody , tak pouze do dřezu. Varuji před použitím vařící vody do keramiky.

pohanka*

Měla jsem minulý měsíc ucpaný odpad WC a pročetla jsem mnoho odkazů, jak na to. A na stránkách jednoho instalatera, odborníka na odpad, tuto informaci s vařící vodou uváděl. Bohužel již jej nenajdu, mám nový počítač a v historii to není.

odpad
hodnocení

0x

nebo wapku

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
z vlástních zkušeností vím, že chemie mnohdy nepomůže a použití tzv. péra je někdy problematické. Jsem zastánce tlakové metody - buď voda z hadice zastrčené a utěsněné v potrubí a pak pustit vodu, nebo použít wapku s krtkem. Obojí se mi osvědčilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]