Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Má někdo typ jak vyčistit pračku od usazenin vodního kamene a takového šlemu z vody a pracích prostředků?
Ke změkčení vody používám sodu,prací prášek tekutý.Začínají se mi objevovat na prádle takové uschlé flíčky,jako špatně vymáchané.Po oškrábání se vypráší.Je pravda,že pračka je v nejlepších letech,alw myslím,že kvůli tomu není nutno pračku měnit.Díky za radu.
Velice jednoduchá a hlavně bezchemijní pomoc . 4 flašky octa nalejte do pračky a spusttě vyvářku bez předpírky. Může se stát že se ucpe filtr čerpadla s opadaného kamene ale pračka bude jako nová
Já už léta používám také ocet.Mě stačí litr ,zbytek doliji vodou a nechám povařit.Pak to naleju do pračky,aby těleso bylo potopené,nechám asi 2 hodiny a pak zapnu program-nejlépe s vyvářkou.Těleso je jak nové.Jinak při praní běžně sodu,máme vlastní studnu a extrémě tvrdou vodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.