Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesnášenlivý soused

Od: pietro78* odpovědí: 8 změna:

Co mám dělat s člověkem, kterýmu je trnem v oku moje malá autodílna, kterou má přes ulici? Pracuju od devíti do pěti, nedělám žádnej obrovskej randál, neruším nikoho jinýho a lidi z celé ulice mi vozí práci. Jen pánovi od vedle to prostě vadí a dává mi to najevo dost nevybíravým způsobem. Využije každou možnost, je v důchodu a mám pocit že sleduje každý můj krok. Když přijedu v devět večer z nákupu, nebo odkudkoliv, okamžitě stojí před domem a nadává mi, že tam bouchám dveřma od auta apod. Nevím co s ním mám dělat. Rozbít hubu mu nemůžu a zlou krev si tu taky dělat nechci.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x

uplne ignorovat jakoby nikdo nemluvil a nikdo tam nebyl, v poklidku zamknout auto, vzit tasky s nakupem, suverenne bez mrknuti oka a nejakeho rozhlizeni, odemknout branku, zavrit a v poklidku odejit k domovnim dverim a to same :) Pokud to bude pro vas tezke, vemte si sluchatka, at se vam ta role lip hraje :)

buss
hodnocení

0x

Důkazy a na obec, nebo ho brát jako vzduch.

hodnocení

0x

neresit ignorovat , rikat jako jo ja se zlepsim a mit ho na parku , nic jineho nepomuze...

sosacek
hodnocení

0x

No ani se sousedovi nedivím. Měli jsme v sousedství také malou nelegální autodílnu a je to opravdu zážitek.

Ono poslouchat nářky jedné strany není moc fér, chtělo by to poslechnout si i souseda..

pietro78*
hodnocení

Jen bych reagoval, že v žádným případě nemám nelegální autodílnu. Zážitek v jakém slova smyslu? Mě tady za tři roky neřekl nikdo půl slova, že bych někoho rušil, nebo obtěžoval.

Váš dům byl zřejmě zkolaudovaný na bydlení.
Pokud je v něm nějaká provozovna, měl by být překolaudovaný, s jinými náročnějšími požadavky na požární bezpečnost, hygienu, odpady, je tam i odlišné daňové zatížení oproti obytným prostorům. V obytné čtvrti mnoho provozoven nepovolují.
Nevíme, jak jste na tom Vy.
pietro78*
hodnocení

Nene, já provozovnu nemám přímo u sebe v domě. Mám dům k bydlení naproti. Provozovnu mám v bývalé soustružnické dílně. Na svém pozemku. Abych to vysvětlil do detailu. Mám dva pozemky, na jednom je dům sousedící s tímhle nesnášenlivým pánem a hned naproti mám zahradu na které je postavena dílna.

knifethrower*
hodnocení

0x

Zkuste na něj vytáhnout nějakou záznamovou techniku - mobil, kameru. Toho se občané smrtelně bojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]