Nejste přihlášen/a.
Co mám dělat s člověkem, kterýmu je trnem v oku moje malá autodílna, kterou má přes ulici? Pracuju od devíti do pěti, nedělám žádnej obrovskej randál, neruším nikoho jinýho a lidi z celé ulice mi vozí práci. Jen pánovi od vedle to prostě vadí a dává mi to najevo dost nevybíravým způsobem. Využije každou možnost, je v důchodu a mám pocit že sleduje každý můj krok. Když přijedu v devět večer z nákupu, nebo odkudkoliv, okamžitě stojí před domem a nadává mi, že tam bouchám dveřma od auta apod. Nevím co s ním mám dělat. Rozbít hubu mu nemůžu a zlou krev si tu taky dělat nechci.
uplne ignorovat jakoby nikdo nemluvil a nikdo tam nebyl, v poklidku zamknout auto, vzit tasky s nakupem, suverenne bez mrknuti oka a nejakeho rozhlizeni, odemknout branku, zavrit a v poklidku odejit k domovnim dverim a to same Pokud to bude pro vas tezke, vemte si sluchatka, at se vam ta role lip hraje
No ani se sousedovi nedivím. Měli jsme v sousedství také malou nelegální autodílnu a je to opravdu zážitek.
Ono poslouchat nářky jedné strany není moc fér, chtělo by to poslechnout si i souseda..
Jen bych reagoval, že v žádným případě nemám nelegální autodílnu. Zážitek v jakém slova smyslu? Mě tady za tři roky neřekl nikdo půl slova, že bych někoho rušil, nebo obtěžoval.
Nene, já provozovnu nemám přímo u sebe v domě. Mám dům k bydlení naproti. Provozovnu mám v bývalé soustružnické dílně. Na svém pozemku. Abych to vysvětlil do detailu. Mám dva pozemky, na jednom je dům sousedící s tímhle nesnášenlivým pánem a hned naproti mám zahradu na které je postavena dílna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.