Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přišel jsem v exekuci o dům nemám kde bydlet je nějaké řešení přes úřad práce kde jsem nyní,mužu si najit nájem nebo podnajem a mám nárok na přispěvek na bydlení než si najdu práci.Děkuji
příspěvek na bydlení je vázán na trvalé bydliště. Žadatel musí mít v bytě/domě pro který žádá o příspěvek vedené trvalé bydliště. Zároveň platí, že musí být vlastník nebo nájemce bytu/domu (nikoli podnájemce)
Bez trvalého bydliště můžete žádat o doplatek na bydlení. Dále lze žádat o příspěvek na živobytí (3410kč/měsíc pro jednotlice který žije sám)
dávky v hmotné nouzi vám exekutor nevezme (příspěvek na živobytí, doplatek na bydlení) -- velmi pěkně vysvětleno od "lidus" v tomto dotaze
doplněno 03.04.14 15:27:samozřejmě bydlení si musíte najít sám --- třeba levné ubytovny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.