Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení plotové stříšky

Od: pavelsvoma odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chystám selepit na opěrnou zeď plotové stříšky dle obrázku. Budu to dělat přesně podle manuálu na netu výrobce - s mezerou na terčíky. Ale nikde jsem se nedočetl, jestli by mělo být lepidlo/silikon/něco ... mezi stříškami jako takovými v místě kde k sobě dosedají (označeno šipkou)? Co to udělá v zimě?

Děkuji

PS. omlouvám se výrobci za zveřejnění foto

Lepení plotové stříšky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelsvoma
hodnocení

Dobrý den,

žádný nápad?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, snad nejde jen o nápad, ale o dobrou radu. Já jsem toto nedělal, ale viděl jsem to na plotě a bez vymazání spár - tedy s mezírkou. Myslím, že pokud je to dobře přilepeno, resp. nebude zatékat do podezdívky, tak ta voda proteče mezírkou, v zimě tam nezamrzne a neublíží. Pokud to není jasné z návodu a chcete mít větší jistotu, že Váš postup je správný, tak zkuste položit dotaz přímo výrobci těchto dílů. Zdravím!

davrys
hodnocení

0x

Já bych tam dal, stavební transparentní silikon. Teď jsem to dělal u svého plotu.

hodnocení

0x

Dobrý den, lepil jsem betonové stříšky před 3 roky. Použil jsem flexi lepidlo(odolné vodě a mrazu) a dělal jsem cca 1cm mezery mezi stříškama. Mezery jsem vyplnil flexi spárovačkou(opět odolná vodě a mrazu). Vše drží. Stříšky jsem před zimou natřel hloubkovou impregnací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]