Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chystám selepit na opěrnou zeď plotové stříšky dle obrázku. Budu to dělat přesně podle manuálu na netu výrobce - s mezerou na terčíky. Ale nikde jsem se nedočetl, jestli by mělo být lepidlo/silikon/něco ... mezi stříškami jako takovými v místě kde k sobě dosedají (označeno šipkou)? Co to udělá v zimě?
Děkuji
PS. omlouvám se výrobci za zveřejnění foto
Dobrý den, snad nejde jen o nápad, ale o dobrou radu. Já jsem toto nedělal, ale viděl jsem to na plotě a bez vymazání spár - tedy s mezírkou. Myslím, že pokud je to dobře přilepeno, resp. nebude zatékat do podezdívky, tak ta voda proteče mezírkou, v zimě tam nezamrzne a neublíží. Pokud to není jasné z návodu a chcete mít větší jistotu, že Váš postup je správný, tak zkuste položit dotaz přímo výrobci těchto dílů. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.