Nejste přihlášen/a.
dobrý den,mohu požadovat informaci od městského uřadu kolik obyvatel nezaplatilo za svoz komun.odpadu, kdo nezaplatil a jakým zpusobem město řeší neplatiče. děkuji za odpovědi.
Je to věc rozpočtových příjmů a neměla by to být tajná informace. Navíc si myslím, že vymáhat pohledávky je povinnost města a výše pohledávek za jednotlivými rozpočtovými příjmy by mohla být uvedena v Závěrečném účtu města - výsledku hospodaření za uplynulý rok. Ovšem já jsem uváděla celkové nedoplatky, předkládala jsem i zprávu o práci s pohledávkami pro auditora. Nedozvíte se ale informace o jednotlivých dlužnících. A to je škoda, protože to by především fungovalo na neplatiče. Ptejte, je to Vaše právo dozvědět se, jak město hospodaří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.