Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik lidí zaplatilo za odpad?

Od: goro* odpovědí: 1 změna:

dobrý den,mohu požadovat informaci od městského uřadu kolik obyvatel nezaplatilo za svoz komun.odpadu, kdo nezaplatil a jakým zpusobem město řeší neplatiče. děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Je to věc rozpočtových příjmů a neměla by to být tajná informace. Navíc si myslím, že vymáhat pohledávky je povinnost města a výše pohledávek za jednotlivými rozpočtovými příjmy by mohla být uvedena v Závěrečném účtu města - výsledku hospodaření za uplynulý rok. Ovšem já jsem uváděla celkové nedoplatky, předkládala jsem i zprávu o práci s pohledávkami pro auditora. Nedozvíte se ale informace o jednotlivých dlužnících. A to je škoda, protože to by především fungovalo na neplatiče. Ptejte, je to Vaše právo dozvědět se, jak město hospodaří. *cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]