Nejste přihlášen/a.
Mám 1,5 l džbánek od tescomy, v použití něco přes 2 roky, nedávno přestala udržovat teplo, nalijete horkou vodu a za 2 hodiny je studená. Nevíte proč tomu tak je? Nejde to nějak opravit? Děkuji
Dobrý den, neznám tento výrobek, ale pokud tam je nějaké těsnění, tak už patrně netěsní spolehlivě. Nové asi neseženete, ale někdy stačí těsnění obrátit a zase chvilku těsní. Zdravím!
Vakuum uteklo. Opravit se nevyplatí - najít díru, dát do vývěvy a díru ucpat = dražší než nová termoska.
To je spíš náhodně, většinou to drží dokud se nerozbije...
Skleněný vnitřek jde sehnat i samostatně...
Souhlasím. Moje teta měla 30 let termosku. Jednou na dovolené v Chorvatsku mi vyklouzla z ruky a spadla na kameny a rozbila se. Kdyby mi tehdy nevypadla, má ji teta víc jak 40 let třeba dodnes. Dneska se dělají s uchama termosky a vypadají nerozbitně. Zrovna takouvou malou mám od tescomy a je funkční přes rok.
Je to už pár let, kdy jsme měli od Tescomy termosku. Dokonce 2x. Poprvé se nám neopatrností rozbila ta skleněná baňka, tak jsem šla do prodejny koupit náhradní. Prodavačka mi řekla, že ji bude muset objednat a na dotaz na cenu řekla, že něco přes stovku. Tak jsem ji poděkovala, protože to bylo skoro víc, než cena nové termosky. Koupili jsme tedy novou. Za pár měsíců přestala pumpovat - byl proskřípaný (protržený?) takový ten měch, který je v hlavě termosky a pomocí něho je nasávána tekutina. Opět stejný problém - na skladě nic, objednat se to nedá. Tak jsme ze dvou udělali jednu, která ale po čase stejně, opět kvůli měchu, přestala fungovat. Vyhodili jsme obě. Nikdy bych si ji už od Tescomy nekoupila...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.