Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
poradí někdo, jak opravit - jakou směsí - venkovní betonové chodníčky, kde je část nesoudržná, případně vydrolená?
Vybourání a udělat chodníčky nové nelze - je potřeba je nějak opravit za cenu co nejmenších nákladů s životností opravy cca 10+ let.
Uvítal bych kromě jiného:
- návod od rádce "HOP" - jak namíchat (poměry atd.) směs betonového potěru s flexilepidlem. Nedávno tady někde v odpovědi psal, že tuto směs používá na různé opravy.
- od rádce "Milan Cukrář" - jakou směs jste použili na opravy venkovních betonů? V jedné z odpovědí jste psal, že to bylo nějaké "EMACO", ale nevím které - vyhledávač mi našel víc typů.
Fotku, jak chodníček vypadá v současnosti (před vyčistěním wapkou), přikládám.
Opakovaný pokus o vložení fotky
Nikdo žádný nápad či radu?
ano flexilepidlo je drzak, nechcete to srovnat a nalepit na to kacirek (oblazky)? (stoji to cca 700/m2 a je to moc hezke)
Zdravím,
potřebuju to jen srovnat, aby to bylo tak nějak rovné a pokud možno i hladké. V současnosti je to neukliditelné, ve vydrolených místech prorůstá tráva a plevel a špatně se potom jezdí třeba s popelnicí apod.
Další věcí jsou náklady - jedná se o pronájem nemovitosti, kde majitel opravu a ani náklady nezaplatí, takže je potřeba to udělat co nejlevněji.
Dík za snahu.
Vypadá to dost špatně, to je skoro na vykopání a místo toho zámkovku, a nebo zámkovku na to. Dá to ještě vůbec spravit lepidlem, takhle hodně popraskané? Ono i flexilepidlo ej docela drahé a tady ho asi bude potřeba dost.
doplněno 06.04.14 22:26:Občas se prodává použitá zámkovka, třeba korunu za kus, co takhle to tam nasázet a až se budete stěhovat, tak si to zase odvezete? Asi by pak neměl majitel radost, no, nevím, jestli se s ním dá domluvit.
Já mám rozpraskaný vjezd do garáže. Sice na tak hodně, ale praskliny tam jsou a taky už se z některých dere tráva.
V budoucnu počítám, že to robiju a dám zámkovku, jenže to až tak za pět možná více let...mám důležitější opravy na domě = finance. Proto bych chtěl taky zatím ty praskliny zaplátovat, hlavně kvůli té trávě. Našel jsem na internetu nějaké směsi. Nejvíc se mi asi líbí směs EPOXY, ale levné to tedy zrovna není - 5kg / 2051,- Kč i s DPH (doprava zdarma).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.