Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s balkónem?

Od: lenocka2 odpovědí: 9 změna:

Máte nějaký nápad co s tímto balkónem podniknout? Zahradu, posezení, či něco jiného?

Co s balkónem?
Co s balkónem? #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

krásný balkon ...vidím tam regál s květinami na té čelní stěně ,na parapetu truhlíky taky buď s květinami nebo mini rajčátky a pěkné posezení

cuca*
hodnocení

0x

Hodně úzký balkon. Na posezeni to nevidim.max.1 plastovou zidlicku. na parapet moje mamka dava pnouci jahody.nebo si tam dejte bylinky.nebo treba i to rajče do kbeliku na zem. Nebo pokud netrvate na uzitkovych rostlinach, kvetiny a nejaky stromkovy kericek.

Nebo snury na pradlo.

Vypada to na novostavbu? Proc ty balkony nedelaji širší :)

hujer123*

Oni původně širší byly, ale zateplení jim pár centimetrů ubralo.

betaraybill*

Tenhle balkon ještě vypadá pěkně široce oproti našemu. Taky je barák sice zateplen, ale asi nebyl velký asi ani předtím.

hodnocení

0x

Ve kterém je to patře? V prvním patře bych uvažoval i o mříži.

Taku se takové prostory dají zasklít. Třeba posuvnými skly.

lenocka2
hodnocení

V 10. a není to tak úzké jak se zdá z fotky.

hodnocení

0x

Máte tam pouze 90cm místa to je škoda, že při revitaizaci nenechalo vaše společnství posunout bakonové zábradlí dopředu.

Možná bych nechat zasklít cena okolo 30tisíc.

H:

lenocka2
hodnocení

Ještě jsem se chtěla zeptat: napadlo mě dát si na balkon do krabice horolezecké lano. Kdyby někdy začala nižšší patra hořet, aby byla ůstupová cesta. Je to totální blbost, nebo dobrý nápad?

lenocka2
hodnocení

Co konopí? Je to v nejvyšším patře a otočené na jih.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]